Over ons

Frituren met passie 

Over ons 

Wij zijn professionele koks uit het horeca vak. Na jaren lang in verschillende zaken gewerkt te hebben wilden wij wat anders. Geen verspilling, geen poespas gewoon ''lekkere dingen maken omdat het kan, omdat het lekker is en op een verantwoorde manier met producten en de omgeving omgaan''.

We hebben het Groninger Friethuys geopend met een duidelijke visie: passie voor het product en liefde voor kwaliteit. Goed, vers en vooral lekker eten. Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. 

Wij werken zoveel mogelijk met regionale producten en maken veel zelf. Wij gaan het "gewone frietje" in een verantwoord jasje steken: goede grondstoffen, op de juiste manier bereid in duurzame, plantaardige frituurolie. De frituurolie wordt na gebruik verwerkt  tot biobrandstof : dus geheel circulair. 

Onze frietsaus is standaard glutenvrij en onze "standaard" currysaus is zonder kunstmatige kleur en smaakstoffen en bovendien lactose en glutenvrij. Wij gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen en doen plastic, waar mogelijk, in de ban. 

wij hopen je snel te zien in Het Groninger Friethuys

Desirée Schutter  & team